• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Oei, de vorige viering liep geweldig uit! De tijd drong, het koor stond te popelen, al het materiaal moest in een ijltempo worden opgesteld, het was markt in Lier, enkelrichtingsstraten alom… Maar toen Katrin de kerk binnen schreed en op haar kersverse echtgenoot toestapte, klaarde de hele dag op en veerde iedereen recht onder onze eerste noten van ‘Oh happy day!’. We hebben ‘She’ gebracht voor een ontroerde bruid en bruidegom, ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Joyful, joyful’, ‘Onze Vader’ en ‘You’ve got a friend’ en iedereen klapte en zong enthousiast mee. En de voorganger speelde uitstekend in op de gecreĂ«erde sfeer en ambiance. Heerlijk! Wij wensen jullie een heerlijk leven samen, Katrin en Stijn! En onze dank aan Katty Proost voor alle goede en charmante logistieke zorgen!

Comments are closed.

... aside ...