• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Kerstconcert & Babyborrel

1.11.2019

Zomaar even in het ‘bijgebouw’ van de toch al riante villa van ondernemer Glenn Janssens en topmodel Caroline Bécu kwamen een kleine 300 familieleden, vrienden waaronder Véronique De Kock en Peter Goossens en zakenrelaties samen om de babyborrel van de net 10 maanden geworden jongste telg te vieren. En het Kerstfeest natuurlijk! De traiteur had wel 10 standjes geplaatst met allerlei lekkernijen, telkens met een eigen kok daarbij die jouw persoonlijk bordje samenstelde. Wij zangers mochten ook aanschuiven aan dit kingsize buffet, maar werden in onze lobby – die dan weer de verwarmde garage bleek te zijn van het succesvolle gezin – reeds onthaald op de meest verse, overheerlijke broodjes en koffiekoeken. Glühwein werd ons  à volonté geserveerd, koffie, thee en soep mochten we zelf inschenken, opscheppen, uitlepelen en opsmullen. En tussendoor ook nog zingen natuurlijk!  Vier keer een live set vol gospelhits – altijd heerlijk interactief met ons publiek – en afgewisseld met zeemzoete kerstnummers mét bijbehorende attributen, confetti, kerstmutsen en jingle bells. Het leukste was toen we tussen onze toehoorders liepen en onze microfoons lieten rondgaan in het publiek. Naarmate de avond vorderde en de drank vloeide – niet bij onze zangers, maar wel bij ons publiek – kwamen er zelfs dansers op de vloer. Dus brachten we meteen spontaan ‘Uptown funk’, ‘All I want for Christmas’ en ‘Happy!’ En op zo’n hoogtepunt moet je je publiek kunnen achterlaten. Keep them wanting for more 😉

Comments are closed.

... aside ...