• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Laatste dag tentoonstelling & Verjaardagsfeest Guy Campo

7.10.2022

Guy Campo was jarig op de laatste dag van de tentoonstelling in zijn galerij. Originele Ensors, Permekes, Fabres… omringenden onze zangers terwijl zij het beste van zichzelf gaven op deze spoedboeking vier dagen op voorhand! De zaal was mastodontisch groot – het is een voormalige bioscoop – en de gasten van Guy stonden op de balustrade hoog boven ons. Dus we vermoeden dat onze zang en klank wel heel engelachtig en wollig moet hebben geklonken daarboven 😉 Zwaaiend naar ons publiek hoog boven onze hoofden brachten The Day by Day Gospel Singers de choreografieën die ze ook al voor ‘s anderendaags hadden ingeoefend. Dank je Carla, Martine en Tom voor jullie warme ontvangst en het heerlijk eten achteraf!

Comments are closed.

... aside ...