• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Optreden Parochiale Feesten Kontich Kazerne

4.12.2016

Op de Meifeesten in Kontich Kazerne stonden The Day by Day Gospel Singers als hoofdact van het weekend geboekt. Een prachtige set die a capella begon en over Rapper’s Delight, You’ve got a Friend, Joyful Joyful en Ain’t no Mountain high enough uitmondde in prachtige solopartijen van Christel Wiels (Hey y’all! en I wanna be ready), Marcel Goossens (Stand by me en Joshua fit the Battle of Jericho) en Roma Poitevin (I have nothing en I believe). Kirk Franklins My Life, My Love, My All en onze gospelmedley bestaande uit Faded Rose, This Joy I have en Sweeping through the City sloten ons optreden van een uur stijlvol af. Hoewel het publiek aanvankelijk moeilijk mee te krijgen leek, bleek evenwel dat vrijwel iedereen gemakkelijk van zijn stoel te bewegen was en enthousiast was om mee te klappen op de tonen van onze zang. Slechts een kleine aanzet van onze leadsingers was genoeg om iedereen in de kerk steeds weer op hun voeten te krijgen! Het luide applaus na ons laatste nummer en het aanhoudend gescandeerde ‘Bis! Bis’ was dan ook de beloning voor onze inspanning! Helaas was de akoestiek van de kerk in ons nadeel; prima voor een solozangeresje begeleid door een gitaar of een piano of zelfs voor een onversterkt koor, maar onze mensen konden niet opboksen tegen de enorme galm wanneer we versterkt zongen en de muziek enkele decibels luider begon te klinken. Vooral ons publiek in het laatste 1/3 deel van de kerk heeft dat moeten merken. Wat dan ook steeds de slechtste en minst dure plaatsen zijn in iedere zaal, Cultureel Centrum en zelfs Het Sportpaleis 😉

Comments are closed.

... aside ...