• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Receptie

28.08.2014

Hans Van Hootegem laat geen kans voorbijgaan om te feesten. Ook nu weer had hij alles tot in de puntjes voorbereid om zijn vrienden, klanten, familieleden, collega’s en medewerkers te verrassen op een fantastisch goed georganiseerde avond. Bij het onthaal stond zangeres Petra alle gasten muzikaal op te vangen, de late en vroege uurtjes zouden ze worden geëntertaind door een professioneel dansorkest en daartussenin stonden als hoogtepunt van de avond The Day by Day Gospel Singers geprogrammeerd. Na een uiterst misleidende speech van Hans over zijn theologische vooropleiding, zijn actieve kennis van het Gregoriaans en ‘Mijnheer pastoor die die avond nog even zijn entrée zou maken’ kwamen we zingend en luid klappend op: ‘Bless the Lord, oh my soul!’ en iedereen klapte en zong mee. Hans’ echtgenote is dol op Neil Diamond, dus hadden we speciaal voor haar ‘Leave a little room for God’ en ‘Brother Love’s Traveling Salvation Show’ in de setlist opgenomen. En dat nodigde uit tot een dansje van de gastheer en gastvrouw. Tijdens deze laatste warme dag van de zomer stonden we na een daverende set van 45 minuten zichtbaar in het zweet. Het kan er warm aan toe gaan onder die gospel robes! Maar gelukkig werden we gelaafd en gevoed door de professionele caterers van Salons Hof ten Damme!

Comments are closed.

... aside ...