• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Top!

30.07.2016

Lieve mensen, dank jullie voor de heel fijne repetities! We hebben héél hard gewerkt en héél erg genoten van de samenzang. Zo mag het van mij altijd zijn! Werk dus thuis iedere week heel hard zodat je steeds voorbereid op de repetitie aankomt en daar dan ook kunt genieten van je inspanningen! En dan geven we keer op keer top-optredens, is de klant tevreden, zijn we trots op onszelf en op elkaar én groeien we als groep. Dit is waarvoor ik het al zoveel jaren doe en zoveel tijd en geld investeer in perfect materiaal zodat jullie je daar niets van hoeven aan te trekken en gewoon kunnen gààn!

“Work hard. Play hard!” (Steve Jobs)

Heel graag op die manier tot volgende week!

Patrick J.A. van Steenis, Ph.D.
Frontman & Artistieke Leiding

Comments are closed.

... aside ...