Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Wat kost een optreden?

Dit hang af van drie factoren:

• Is het in opdracht van een parochie, vereniging, particulieren, bedrijf, organisatie of evenementenbureau?
  • Wie is het publiek en wat is de geschatte omvang daarvan?
  • Waar gaat het door?

Dit bepaalt de vergoeding variërend van € 875,- tot € 1.475,- voor een optreden van non-stop drie kwartier of uiteraard de duur van de viering in geval van een huwelijk, jubileum, communie, uitvaart… Vul het contactformulier en en wij sturen jou een offerte op maat.