Wat kost een optreden?

Dit hang af van drie factoren:

• Is het in opdracht van een parochie, vereniging, particulieren, bedrijf, organisatie of evenementenbureau?
  • Wie is het publiek en wat is de geschatte omvang daarvan?
  • Waar gaat het door?

Dit bepaalt de vergoeding variërend van € 875,- tot € 1.475,- voor een optreden van non-stop drie kwartier of uiteraard de duur van de viering in geval van een huwelijk, jubileum, communie, uitvaart… Vul het contactformulier en en wij sturen jou een offerte op maat.